Galleri 7-9-13
Anna, Peter og min hund Bino ( også fuld af kunster ) efter skilteopsætningen
Lidt præsentation

Mit navn er Frits Rasmussen og jeg er i foråret 2007 nystartet som gallerist på Claudisvej 22 i Ikast. Det skete i påsken 2007, hvor jeg åbnede galleriet med en udstilling med maleren Bent Eli og keramikeren Katarina Maria Fischer.
Jeg har naturligvis, som alle andre mennesker en fortid. Den har hvad mit nuværende arbejde og "levebrød" budt på andet end lige netop kunst. Jeg har nemlig i mange år ernæret mig som postbud, og gør det da stadigvæk, da jeg på nuværende tidspunkt bestemt ikke kan ernære mig alene som gallerist. Men kunsten har efterhånden interesseret mig i mange år og indenfor det seneste ti-år er jeg også selv begyndt at male.
En gammel kæreste fik mine øjne op for kunsten, som indtil da ikke rigtig sagde mig så forfærdeligt meget, ud over at det da var meget pænt at have nogen billeder hængende på sin væg. Men ellers sagde malerkunst mig ikke alverden. Men min gamle kæreste satte nogen tanker og følelser for kunsten igang. I hendes hjem hang billeder af hæderkronede danske malere og hun talte stedse begejstret om kunsten. Hun fik mig med på kunstudstillinger og henviste mig til litteratur om emnet. Det satte altsammen noget igang, og jeg blev efterhånden grebet af kunsten, farverne og udtrykket og hvoran det hele påvirker dit sind og dine følelser. Det blev noget af en åbenbaring for mig, da jeg for alvor trængte ind i kunsten og en helt ny verden åbnede sig for mig.


Galleri 7 9 13


De generelle åbningstider er lørdag- søn- og helligdage
i tidsrummet 15:00 - 18:00
Men er du interesseret i at besøge galleriet udenfor den officielle åbningstid, så finder vi også sagtens ud af det.

mail:
frits@rasmussen.mail.dkAnne Grethe Falberg. 19.05.2013 09:31

Det er en dejlig hjemmeside,jeg er glad og stolt over, at være med på den.
det er flot det du laver.

anne mette mouritsen 30.03.2011 13:28

Jeg er imponeret - flot side ;)

Annette 30.04.2010 17:36

Hej ! det er en rigtig fin side, har lige kigget på

| Svar

Nyeste kommentarer

24.04 | 06:18

Hvor er de flotte

08.08 | 12:03

Skøn baggrundsmusik - !!!!

27.09 | 11:47

dette billede af træerne i sneen, viser både din evne til at se og din sikre tekniske kunnen til at nedfælde det sete i en komposition. det er kunsten. bravo!

30.07 | 12:51

Skønt den vækker glæde :)