Flemming Steffensen, om sig selv:

Jeg er født i 1943 i Helsingør. Flyttede til Sunds i 1965 for at begynde på Herning Seminarium, hvorfra jeg fik lærereksamen i 1968 med linjefag i engelsk og formning. Derefter underviste jeg på Sønderagerskolen til sommeren 1979, hvor jeg blev ansat på Sunds Skole med det formål at opbygge en ny musikundervisning, herunder frivillig musik. Udover mine linjefag og musik underviste jeg også i dansk i 8.–10. klasse.

Lige fra jeg kunne holde på en blyant, har jeg tegnet og malet, og fik god undervisning af min far, der var en dygtig tegner og akvarelmaler. Med uddannelsen til formningslærer fik jeg en mere indgående kunstviden og større teknisk kunnen – og ikke mindst åbnede det mine øjne for impressionisterne, som sammen med Skagensmalerne stadig er mine favorittter og inspiration.
Fra 1978 til 1992 drev jeg sideløbende med mit lærerjob mit eget lille grafiske designfirma med speciale i layout og illustration af undervisningsmaterialer, især til musik, med flere forlag som kunder. Jeg forlod lærergerningen i ’92 for at blive fuldtids grafiker.
Indtil for ca 4 år siden havde jeg aldrig malet andet end akvarel, men kurser på FOF – sideløbende med kurser hos kunstneren Christina Kjeldsmark – har gjort akryl til mit foretrukne medie, og jeg er fortsat i gang med at afdække dets uendelige muligheder.

| Svar

Nyeste kommentarer

24.04 | 06:18

Hvor er de flotte

08.08 | 12:03

Skøn baggrundsmusik - !!!!

27.09 | 11:47

dette billede af træerne i sneen, viser både din evne til at se og din sikre tekniske kunnen til at nedfælde det sete i en komposition. det er kunsten. bravo!

30.07 | 12:51

Skønt den vækker glæde :)